sobota 22. února 2014

The Test of fitness

Ahoj všichni!


Tentokrát se s vámi chci podělit o něco jiného než je zápis z našeho tréninku, ale ukázat vám něco, co mě zcela zaujalo. Jedná se o video s Crossfitem a nese název The Test of fitness. Trvá neuvěřitelných 29:09 min., ale mohu Vám říct, že se nudit nebudete, ačkoliv třeba tento druh cvičení neprovozujete, nebo se o to nezajímáte. Uvidíte zde všechny možné zkoušky, workouty, překážky.... nebo jak to vlastně nazvat, které probíhají na největších závodech crossfitu....Reebok crossfit games. Videjko je ovšem v angličtině, ale mně osobně to nevadilo, ikdyž to je po celý čas komentováno účastníky těchto závodů, nebo jinými lidmi. Můžete tam několikrát vidět mého oblíbence Riche Froninga, který je už po třetí výhercem těchto závodů a nese titul "nejzdatnější muž planety" :o ..., který má můj velký obdiv! Stejně tak, jako všichni ostatní, kteří se zúčastní těchto závodů. A proto, chci Vám všem doporučit toto video. Stojí to za to;) .


Jestli si někdo přečte tento článek a spustí již zmiňované video, tak se nestyďte a přidejte koment, co si o tom myslíte vy a jak se vám to líbilo :) 

Hezký zbytek dne!
Adam.

2 komentáře :

  1. Crossfit sa mi veľmi páči aj keď som to nikdy neskúšala. Ľudia, ktorí to robia majú môj neskonalý obdiv.
    Rich je jednoducho skvelý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezbývá nic jiného než s tebou souhlasit:). Crossfit se hodlám/e vyzkoušet v nejbližší době :) Je to neskutečně inspirující a obdivuhodné.

      Vymazat

Nějaký dotaz? otázka? Napište ;) Uvítáme každý komentář :)