čtvrtek 27. února 2014

Doplňky stravy

Ahoj všichni :)! Tentokrát jsem se rozhodl ,že pro Vás napíšu další článek, který by mohl některé z vás zajímat. Je pro všechny, kteří používají náhrady potravy, nebo-li suplementy v podobě Proteinů, gainerů, creatinů atp.
Jedná se o video, kde praktický lékař popisuje látky a prvky přidávané do těchto nápojů, které vám mohou nějakým způsobem poškodit vaše zdraví. Představí Vám 5 složek, které by neměli obsahovat vaše nápoje. No řekněte, jestli víte z čeho se vlastně ten váš užívaný koktejl skládá? A proto buďte zase jednou o něco chytřejší a mrkněte na níže uvedené video :). Chceme přece vybudovat svalstvo a krásnou postavu, ale zdravým způsobem, nebo ne? Takže až budete vybírat svůj nápoj a lít do sebe jednu dávku za druhou, tak si nejdřív pozorně přečtěte složení ;) .


Pokud by jste chtěli doporučit nějaké stránky na kvalitní a dobré nápoje, tak já a Káťa bychom Vám doporučili buď známého výrobce nu3tion (http://www.nu3tion.cz) a nebo druhý web (https://www.4fitness.cz), který už je Káťou ozkoušený. Zakoupila si zde 1 KG protein na ozkoušení, podle složení je na tom dobře a i chutná výborně :). 

S pozdravem Adam :) 

Žádné komentáře :

Okomentovat

Nějaký dotaz? otázka? Napište ;) Uvítáme každý komentář :)