čtvrtek 3. dubna 2014

Proteinové košíčky

S dnešním krásným dnem přichází i tento krásný ( :D ) recept. Chytla mě zase po dlouhé chvíli chuť něco dobrého si ukuchtit. Začla jsem tedy hledat na internetu a na stránkách jedné holčiny objevila hafo receptů na proteinové tyčinky a různé zdravé pochutiny. Vybrala jsem si sušenky, které autorka pojmenovala "Fitness freaks" a přináším vám tedy předpis (nutno podotknout, že jsem si ho musela poupravit podle toho, co bylo právě doma :D). 







INGREDIENCE:
1/2 hrnku vloček 
30 g proteinového prášku bez příchuti
20g vrchovatá lžíce kakaa (Granko)
1/2 lžičky jedlé sody
špetka soli
70 g plnotučného řeckého jogurtu 
1 bílek
1/2 hrnku polotučného mléka

POSTUP:
Postup je rychlý a jednoduchý. Smícháte sypké přísady a potom zvlášť ty "mokré". Dále vše dohromady. Autorka použila nějaký malý plech nejspíš, já jsem se rozhodla pro plech na muffiny. Vložíte do předem vyhřáté trouby. Pečete cca 20 minut.

Aby nebyly sušenky moc fádní a líbily se nejen mému žaludku ale i oku, po vychladnutí jsem rozehřála 6 kostiček hořké čokolády se 2 lžícemi mléka a nalila na hotové sušenky. Poté ještě 2 mandle na každý košíček a je hotovo :)

Recept pochází z těchto stránek.

Kalorické hodnoty :
1 kousek = 71 kcal, 4g bílkovin, 7g sacharidů, 2g tuků


Dobrou chuť

Káťa ;)

2 komentáře :

  1. Tyyy jo, to vypadá fakt dobře! :))
    Kači, ptala ses u mě na blogu, kolik mám na den sacharidů - asi tě zklamu, ale já vážně netuším. Ani odhadem. Jím tak, jak si tělo říká a jak má zrovna hlad. A na co má zrovna hlad, takže já vlastně vůbec nic nepočítám.

    gettingfit.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za pochvalu! :))
      Já se ptala z toho důvodu, že tak nějak sbírám, co nejvíc informací o tom, jak se stravovat. A jelikož je pro mě tvoje tělo velkou motivací, tak jsem se prostě musela zeptat :D Děkuju za komentář :)

      Vymazat

Nějaký dotaz? otázka? Napište ;) Uvítáme každý komentář :)